מתכון לאנטיפסטי
2015-07-09- סגנון מטבח: איטלקי
- סוג המנה : מנות ראשונות, סלטים, תוספות
- רמת קושי: קל להכנה
מתכון לאנטיפסטי
- מספר מנות : 4
- כמות סועדים : 4
- זמן הכנה : 1:30 h
מרכיבים:
ירקות לפי הטעם כגון:
תפוח אדמה, ברוקולי, גזר, כרובית, שום, בצל סגול, גמבה, קישוא ופטריות.
מלח
פלפל שחור גרוס
1/3 כוס שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות דבש.
אופן ההכנה
יש לחתוך את הירקות (אפשר גם עם הקליפה) ובקערה נפרדת לערבב את כל המרכיבים.
לקחת כל ירק בנפרד ולערבב אותו עם הרוטב.
לאחר שערבבנו את כל הירקות והנחנו בתבנית יש לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
לאחר 45 דקות יש להוציא את נייר הכסף ולהעלות את הטמפרטורה ל 200 מעלות לעוד כחצי שעה.
לאחר שהירקות מזהיבים יש להוציא מהתנור.
בתיאבון.
ממוצע דירוג הגולשים
(3 / 5)
2 משתמשים דירגו מתכון זה
מתכונים דומים:
מתכון לאנטיפסטי מומלץ | מתכון לאנטיפסטי מהיר להכנה | מתכון לאנטיפסטי קל | מתכון לאנטיפסטי איך מכינים