מתכון לדג מרוקאי חריף
2015-07-09מתכון לדג מרוקאי חריף
- זמן הכנה : 0m
רכיבים:
כוס שמן (רצוי זית)
ראש של שום
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 1 כף פפריקה חריפה
2 כפות רסק עגבניות
3 עגבניות
מלח
3פלפלים אדומים פרוסים לרצועות
חבילת כוסברה
1 פלפל חריף ירוק
כפית כמון שטוחה
6 נתחים של דג שאוהבים ( לוקוס, טונה לבנה, בורי)
הוראות הכנה:
- בסיר מטגנים רבע כוס שמן עם פלפלים אדומים, פלפל ירוק חריף חצוי, עגבניות, חצי חבילה של כוסברה וחצי ראש שום.
- לאחר 5 דקות של הטיגון מניחים מעל את הדג.
- בקערה קטנה מערבבים את הכוס עם השמן שנותר , הרסק, כמון, מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, וחצי ראש שום.
- שופכים את התערובת מעל הדגים ומוסיפים את החצי חבילה שנותרה של הכוסברה.
- מביאים לרתיחה כ 5 דקות ותמיד דואגים להרטיב את הדגים ברוטב.
- מנמיכים את האש ומבשלים כ 35 דקות נוספות.
בתיאבון
ממוצע דירוג הגולשים
(0 / 5)
0 משתמשים דירגו מתכון זה
מתכונים דומים:
מתכון לדג מרוקאי חריף מומלץ | מתכון לדג מרוקאי חריף מהיר להכנה | מתכון לדג מרוקאי חריף קל | מתכון לדג מרוקאי חריף איך מכינים