מתכון לחזה עוף מוקפץ
2015-07-09- סגנון מטבח: מזרח רחוק / אסיאתי
- סוג המנה : עוף
- רמת קושי: קל להכנה
מתכון לחזה עוף מוקפץ
- זמן הכנה : 0m
מרכיבים:
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים גס
פטריות חיות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים לרצועות
חצי כפית כורכום
1 כף דבש
חצי כפית אבקת מרק עוף
מלח
פלפל
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1.בקערה קטנה מערבבים את הכורכום, מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, שמן זית ודבש.
2.מוסיפים את חזה העוף לתערובת, מערבבים ומכניסים למקרר לרבע שעה.
3.במחבת טפלון מוסיפים שמן ומטגנים את הבצל, פטריות, פלפל אדום, פלפל צהוב והגזר ומטגנים כ-10 דקות.
4.מוסיפים את חזה העוף לירקות המטוגנים ומערבבים עד שהחזה עוף משנה צבעו ללבן.
בתיאבון.
ממוצע דירוג הגולשים
(5 / 5)
1 משתמשים דירגו מתכון זה
מתכונים דומים:
מתכון לחזה עוף מוקפץ מומלץ | מתכון לחזה עוף מוקפץ מהיר להכנה | מתכון לחזה עוף מוקפץ קל | מתכון לחזה עוף מוקפץ איך מכינים