מתכון ללחם שום
2015-07-09- סגנון מטבח: איטלקי
- סוג המנה : לחם ומאפים
- רמת קושי: קל להכנה
מתכון ללחם שום
- זמן הכנה : 0m
מצרכים:
בשביל הבצק:
3 כוסות קמח
3 כפות שמרים
1 כף סוכר
2 כפות מלח
שיני שום קצוצות דק5 .
בשביל הרוטב שום לאחר שהלחם מוכן
6 עלי בזיליקום
3 כפות שמן זית
3 שיני שום מגורדות
הוראות הכנה:
יש להמיס את השמרים והסוכר בכוס עם מים חמים ולשפוך לתוך הקערה עם הקמח, להוסיף את המלח ולהתחיל ללוש את המרכיבים עד לקבלת בצק לח .
בשלב זה יש לכסות במגבת ולתת לבצק לתפוח במשך 40 דקות, לאחר התפיחה ללוש את הבצק בשנית ולתת לו לנוח שוב כחצי שעה.
לאחר התפיחה השניה יש ללוש את הבצק שוב .
בשלב זה יש לחלק את הבצק ולסדר בשורות בינוניות על תבנית עם נייר אפיה..
לאחר מכן, יש ללוש את הבצק היטב ולהכניס לתנור (כשהוא מחומם ל 180 מעלות) ל-15 דקות.
כשהבצק מתחיל לקבל צבע חום ולהתבקע בצדדים זה הזמן למרוח עליו רוטב השום ולהכניס לעוד 5 דקות בתנור
בתיאבון
ממוצע דירוג הגולשים
(5 / 5)
2 משתמשים דירגו מתכון זה
מתכונים דומים:
מתכון ללחם שום מומלץ | מתכון ללחם שום מהיר להכנה | מתכון ללחם שום קל | מתכון ללחם שום איך מכינים