מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם
2015-08-27- סוג המנה : עוגות ועוגיות
- רמת קושי: קל להכנה
מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם
- זמן הכנה : 0m
מצרכים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס קמח
- 3 חלמונים
- 3 ביצים
הוראות הכנה:
- 1. לוקחים קערה, מניחים על סיר עם מים חמים וממיסים .
- 2. מוסיפים את החמאה לקערה עד להמסה.
- 3. מערבבים במיקסר את החמאה והשוקולד המומס, יחד עם הסוכר.
- 4. בשלב זה מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים כ- 40 שניות.
- 5. מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות עד לקבלת מסה אחידה.
- 6. מחלקים לקוקוטים מסיליקון (אפשר גם להשתמש בחד פעמיים).
- 7. אופים בחום של 200 מעלות כ- 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.
ממוצע דירוג הגולשים
(1 / 5)
1 משתמשים דירגו מתכון זה
מתכונים דומים:
מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם מומלץ | מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם מהיר להכנה | מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם קל | מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם איך מכינים