מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם

2015-08-27

מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם

  • זמן הכנה : 0m

מצרכים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס קמח
  • 3 חלמונים
  • 3 ביצים

הוראות הכנה:

  • 1. לוקחים קערה, מניחים על סיר עם מים חמים וממיסים .
  • 2. מוסיפים את החמאה לקערה עד להמסה.
  • 3. מערבבים במיקסר את החמאה והשוקולד המומס, יחד עם הסוכר.
  • 4. בשלב זה מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים כ- 40 שניות.
  • 5. מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות  עד לקבלת מסה אחידה.
  • 6. מחלקים לקוקוטים  מסיליקון (אפשר גם להשתמש בחד פעמיים).
  • 7. אופים בחום של 200 מעלות כ- 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.
אופ ההכנה:
ממוצע דירוג הגולשים

(1 / 5)

1 5 1
דרג מתכון

1 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • עוגת תפוזים

    מתכון לעוגת תפוזים

  • עוגיות חמאה

    מתכון לעוגיות חמאה

  • פאי תפוחים

    מתכון לפאי תפוחים

  • פוקצ'ה

    מתכון לפוקצ'ה

  • פחזניות

    מתכון לפחזניות

מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם מומלץ | מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם מהיר להכנה | מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם קל | מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם איך מכינים

כתיבת תגובה