מתכון לפירה

2015-07-09

מתכון לפירה

  • זמן הכנה : 0m

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה בינוניים

קנקן מים חמים

כפית אבקת עוף

כפית מלח

 

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה, וחותכים לרבעים.
  2. מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים, מוסיפים את המלח ואבקת העוף ומביאים לרתיחה .
  3. לאחרכשהמים רותחים, מנמיכים מעט את האש כך שהמים ימשיכו לרתוח אבל בעדינות. אחרי כ-30 דקות בודקים בפעם הראשונה: נועצים מזלג, ואם הוא ננעץ בקלות אתם בדרך הנכונה. אם לא, חוזרים על הפעולה כל עשר דקות.
  4. לאחר שתפוחי האדמה רכים מכבים את האש, בצד שומרים חצי כוס ממי הבישול ואת השאר שופכים. בשלב זה מתחילים למעוך את תפוחי האדמה בסיר החם כך שעודפי נוזלים ימשיכו להתאדות.
  5. אם רואים שהפירה יבש מדי, מוסיפים מעט מאוד ממי הבישול ששמרתם בצד, יש לטעום את הפירה כדי לוודא שלא חסר מלח ואם כן מוסיפים לפי הטעם.

* יש אפשרות להפוך את הפירה לחלבי ע"י הוספת שמנת מתוקה, חלב או חמאה מותכת

אופ ההכנה: תגיות:
ממוצע דירוג הגולשים

(3 / 5)

3 5 2
דרג מתכון

2 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • טבית

    מתכון לטבית עיראקי

  • עוגת תפוזים

    מתכון לעוגת תפוזים

  • עוגיות חמאה

    מתכון לעוגיות חמאה

  • פאי תפוחים

    מתכון לפאי תפוחים

  • פוקצ'ה

    מתכון לפוקצ'ה

מתכון לפירה מומלץ | מתכון לפירה מהיר להכנה | מתכון לפירה קל | מתכון לפירה איך מכינים

כתיבת תגובה