מתכון לקציצות בשר

2015-07-09

מתכון לקציצות בשר

  • זמן הכנה : 0m

מרכיבים:

חצי קילו בשר טחון

2 בצל קצוץ

מלח

פלפל

1/4 כוס פירורי לחם

כפית אבקת מרק עוף

4 שיני שום

1/2 חבילה אפונה קפואה

1/4 כוס שמן זית

חבילה קטנה של רסק עגבניות

כפית פפריקה מתוקה

כפית פפריקה חריפה

1/2  1 כוסות מים (רצוי רותחים)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים בקערה את הבשר, בצל אחד, פירורי לחם, מלח ופלפל , מערבבים היטב בעזרת הידיים ומכניסים למקרר כרבע שעה, מוציאים ויוצרים קציצות.
  2. מסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל השני עם השום ומוסיפים את רסק העגבניות, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מים ואבקת מרק עוף, מערבבים היטב ומרתיחים.
  3. מכניסים בעדינות את קציצות הבשר לרוטב (יש לכסות את הקציצות עם הרוטב)

ומוסיפים את האפונה.

  1. מבשלים כ 40 דקות ומגישים.

בתיאבון.

אופ ההכנה: חגים :
ממוצע דירוג הגולשים

(2 / 5)

2 5 1
דרג מתכון

1 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • טבית

    מתכון לטבית עיראקי

  • פירה

    מתכון לפירה

  • עוף בתנור

    מתכון לעוף בתנור

  • פלפל ממולא

    מתכון לפלפל ממולא

  • פסטה בולונז

    מתכון לפסטה בולונז

מתכון לקציצות בשר מומלץ | מתכון לקציצות בשר מהיר להכנה | מתכון לקציצות בשר קל | מתכון לקציצות בשר איך מכינים

כתיבת תגובה